Algemeen

Locatie

Salvation Festival vindt plaats op het terrein van Autotron. Het exacte adres is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen.

Datum & tijden

Salvation Festival vindt plaats op:

 • B-Front’s Coffee Rave
  (
  zaterdag 4 september 2021 van 11:00 tot 16:00 uur)

 • B-Front’s Coffee Rave Classics
  (
  zondag 5 september 2021 van 11:00 tot 16:00 uur)

Minimumleeftijd

Salvation Festival is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar Salvation Festival te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Ticket procedure

Stap 1: Entreetickets

Entreetickets voor Salvation Festival zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop.

Stap 2: Personaliseren

Na het bestellen krijg je een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht. Na het personaliseren worden je ticket(s) verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox. Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Het personaliseren van je tickets is verplicht gesteld door de lokale autoriteiten zodat alle bezoekers ten alle tijden persoonlijk bereikt kunnen worden.

Let op: Vul daarom de juiste gegevens van jezelf (en je vrienden) in, hier zal op gecontroleerd worden bij de entree.

Ben je volledig gevaccineerd of heb je een herstelbewijs? Ga dan naar stap 5.

Stap 3: Testen voor Toegang

Vanaf twee weken voor het evenement is het mogelijk om via de website van Testen voor Toegang een afspraak te maken voor een test. Op de website van Testen voor Toegang maak je een afspraak bij een testlocatie bij jou in de omgeving, kies als activiteit ‘Evenement (b.v. festival)’.

Let op: de testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur, laat je dus niet te vroeg testen. Het gaat hier om het tijdstip van binnenkomst. Voorbeeld: kom je ‘s avonds om 20.00 uur aan bij de entree dan mag je jezelf dus maximaal 24 uur voor dat tijdstip laten testen.

Stap 4: Laat je testen

Wanneer je een testafspraak hebt meld je, je op tijd bij de door jou gekozen testlocatie. Nadat de test is afgenomen ontvang je meestal binnen een uur de testuitslag.

Is deze uitslag negatief?
Ga dan naar stap 5 ‘Download de CoronaCheck app’

Is deze uitslag positief?
De testlocatie meld je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor het bron- en contactonderzoek. Je hoeft zelf de GGD niet te bellen en geen aanvullende test te doen. Neem daarnaast contact met ons op via salvationevent@gmail.com en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (incl. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.

Stap 5: Download de CoronaCheck app

Heb je een Iphone? 
Download dan de CoronaCheck app in de App Store.

Heb je een Android telefoon?
Download dan de CoronaCheck app in de Google Play Store.

Wil je liever een papieren testbewijs?
Dat kan ook, vraag deze hier aan.

Stap 6: Upload de negatieve uitslag in de CoronaCheck app

Ik heb een negatieve testuitslag.
In de CoronaCheck-app vul je de ‘ophaalcode’ in, deze code heb je ontvangen in dezelfde e-mail als de testuitslag. 

Hierna controleert de CoronaCheck-app of de code klopt en maakt de app een toegangsbewijs aan in de vorm van een QR-code.

Ik ben volledig gevaccineerd.
Vanaf 24 juni is het mogelijk om je vaccinatiebewijs toe te voegen in de CoronaCheck-app. Vanaf dat moment kun je, je vaccinatiegegevens opvragen door in de CoronaCheck-app in te loggen met je DigiD. Je vaccinatiegegevens worden automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven), GGD of het ziekenhuis. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app en wordt de QR-code gegenereerd.

Ik heb een herstelbewijs.
Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD vanaf 1 juli 2021 een digitaal herstelbewijs af. Log in de CoronaCheck-app in met je DigiD en de gegevens van je herstelbewijs worden automatisch opgehaald bij de GGD. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app en wordt de QR-code gegenereerd.

Vanaf 10 juli is de nieuwe regel in gegaan dat je pas twee weken na je volledige vaccinatie een evenement kunt bezoeken, wanneer je vóór 10 juli je vaccinatiebewijs hebt toegevoegd aan de CoronaCheck-app (of aan je EU DCC) dan geldt dit niet. Heb je dit niet dan moet je, je alsnog laten testen via Testen voor Toegang.

Twijfel je en wil je zeker weten dat jouw QR-code geldig is? Download de CoronaCheck scanner in je app store en controleer hiermee de geldigheid van jouw QR-code. 

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een coronatoegangsbewijs, lukt het 24 uur voor het evenement niet om een coronatoegangsbewijs aan te maken. Zorg dan dat je alsnog een testafspraak maakt via Testen voor Toegang.

Stap 7: Neem mee naar het festival

Het is belangrijk dat je de CoronaCheck-app (of je papieren toegangsbewijs) met hierop de QR-code kunt laten scannen bij de ingang. Deze wordt samen met je legitimatiebewijs en entree ticket gecontroleerd bij de entree van het festival, houd deze dus gereed.

Zonder een van deze drie: legitimatiebewijs, coronatoegangsbewijs als QR-code in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs) en je eigen gepersonaliseerde entree ticket krijg je geen toegang tot Salvation Festival.

Parkeren

Parkeren bij Autotron tijdens Salvation Festival is gratis

Uitverkocht / deurverkoop

Er zullen geen kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Als Salvation Festival niet is uitverkocht, koop dan je kaarten via de officiële ticketshop.

Gestolen

Is je ticket gestolen? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens Salvation Festival. De kosten zijn €10, waarvan je €5 terug krijgt bij het inleveren van de sleutel. Deze kluisjes zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Salvation Festival. Er zullen meerdere food trucks aanwezig zijn. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten

Tijdens Salvation Festival kun je munten zowel pinnen als met cash betalen. Munten van eerdere evenementen zijn helaas niet meer geldig.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens Salvation Festival. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair/hygiëne

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes/desinfectiemiddel om je handen te wassen op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens Salvation Festival. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming, kauwgom en sigaretten kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op Salvation Festival geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens Salvation Festival. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van Salvation Festival. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na Salvation Festival verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens Salvation Festival kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.

Overige vragen

Welke tijden hanteert Salvation Festival?

De shows van Salvation Festival vinden op de volgende tijden plaats:

 • D-Sturb’s Silent Disco (28 augustus): 16:00u – 23:00u
 • B-Front’s Coffee Rave XL (4 september): 11:00u – 16:00u
 • B-Front’s Coffee Rave XL (5 september): 11:00u – 16:00u

Is Salvation Festival een Testen voor Toegang evenement?

Ja, je moet bij de ingang een werkende en geldige QR code kunnen tonen.

Deze krijg je middels:
– Wanneer je volledig gevaccineerd bent.
– Hersteld bent van corona.
– Negatieve testuitslag via Testen voor Toegang
(Let op testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur)

Wat als ik een positieve testuitslag heb?

De testlocatie meld je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor een bron en contactonderzoek. Je hoeft zelf niet de GGD te bellen of aanvullende test te doen.
Neem daarnaast contact met ons op via salvationevent@gmail.com en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.

Is het een zit of sta evenement?

Salvation Festival is een sta evenement. Lekker dansen en los gaan, maar alleen mogelijk als je negatief getest bent, gevaccineerd bent of hersteld bent van corona!

Staan we droog bij eventueel regen?

Ja! Salvation Festival vindt plaats onder een open tent. Je kan dus altijd droog staan.

Kan ik op de fiets komen?

Zeker! Het is gezond en er is voldoende mogelijkheid om je fiets veilig te stallen.

Kan ik met een rolstoel komen?

Uiteraard is Salvation Festival ook toegankelijk met een rolstoel!